Workshops

De workshops van The spirit of the goddess kunnen ook als groepsactiviteit geboekt worden. Neem contact op voor een prijsopgave.

Sound healing

Tijdens deze sessie worden er verschillende klanken geproduceerd, o.a. van klankschalen, een gong, oceandrums, rainsticks en sjamanen drums. Een Sound healing is een eeuwenoude healing methode/ ritueel wat in verschillende culturen is uitgevoerd en nu steeds vaker zijn weg terug vindt in onze maatschappij. De klanken en trillingen die vrijkomen hebben een directe toegang tot jouw ziel en creëren een helende energie waardoor je op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch niveau ontlading, ontspanning en heling kunt ontvangen en ervaren. Ieder mens en ziel heeft zijn/haar eigen helingsproces. De verschillende klanken en de energie hiervan gaat precies naar de delen van jouw lichaam en geest die het nodig hebben waardoor iedereen op zijn eigen level heling en ontspanning kan ontvangen. De energie die wordt opgewekt tijdens de healing creëert de mogelijkheid om zelfliefde te vergroten, de balans in jezelf te herstellen en los te laten wat niet langer meer van dienst is. Tijdens deze reis vervagen tijd en ruimte en wordt je volledig in het moment en in het hier en nu gebracht. De instrumenten worden intuïtief bespeeld waardoor iedere sessie anders is en precies aansluit op hetgeen wat er op dat moment nodig is. Laat je meenemen op een helende reis over de golven van verschillende frequenties en dimensies. De Sound healing vind 1 keer per maand plaats op de eerste zaterdag of zondag van de maand. Bekijk de agenda op de homepage voor de volgende datum.

Vrouwencirkel

Tijdens De vrouwencirkel van The spirit of the goddess staat onze vrouwelijke energie centraal. Het is een moment van alleen de vrouw, samenkomst van zusters en het vieren van het vrouw zijn en de kracht en energie die daarmee gepaard gaat. In de wereld waarin we leven zijn we, in mijn ogen, de onderlinge hechte band en het zusterschap van vrouw tot vrouw een beetje verloren. We zijn vaak beter in oordelen dan in het steunen van andere vrouwen en het is nu de tijd om die oer- verbinding en connectie met elkaar te helen en te versterken. Juist wanneer wij vrouwen ons bundelen en het zusterschap in elkaar vinden, erkennen en omarmen worden we sterker, kunnen we helen, groeit ons hart en kunnen we nog meer liefde geven en ontvangen. Ieder van ons is een godin en een dochter van Pachamama en de maan en wanneer wij leren de godin in onszelf en in andere vrouwen te herkennen en te eren kunnen wij onszelf en onze voorouderlijnen helen en hobbels opruimen voor de vrouwen/ godinnen die na ons komen. De cirkel die gemaakt wordt is een magische ruimte voor ons, voor vrouwen, onze baarmoeders, yoni’s, shakti’s en alles wat bij ons hoort en wat ons vrouw maakt. Tijdens de cirkel is er een moment van delen en luisteren, meditatie en heling, loslaten en opladen. De cirkel is een gesloten cirkel en wat er in de cirkel gebeurt, blijft in de cirkel. De vrouwencirkel vind regelmatig plaats. Kijk in de agenda op de homepage voor de volgende vrouwencirkel.

Chakra schilderen

De workshop chakra schilderen is een leuke en speelse manier om kennis te maken met de chakra’s, er meer informatie over te verkrijgen en/of een chakra die bij jou uit balans is terug in balans te brengen. Door actief bezig te zijn met het schilderen van het symbool van de chakra en te werken met de bijpassende kleuren wordt, door de trillingen die hierbij vrij komen, de chakra die jij hebt uitgekozen gereinigd, gevoed en terug in balans gebracht. Ben je geen ster in schilderen? Maak je geen zorgen. Aan de hand van een sjabloon die je gaat overtekenen op een schilderdoek ga je de chakra schilderen. Verf, doeken, kwasten etc. zijn allemaal bij de workshop in begrepen. Tijdens deze workshop krijg je een reader. Vanaf 5 pers. Volgende workshop: 24 aug 2019 10.00-12.00 30 mei 2020 10.00-12.00

Maanviering

Tijdens de viering komen we in contact met de volle maan en vooral met onszelf. Je krijgt de mogelijkheid om los te laten wat niet langer meer van dienst is, jezelf te reinigen en dankbaar te zijn voor alle zegeningen die het leven je schenkt. Dit zijn handelingen waarvoor de volle maan de beste tijd is. Laat los en laad jezelf op met universele/kosmische energie (liefde). Ik hoop je snel te zien zodat je samen met mij kunt genieten van de magische energie van de viering, de groep en de volle maan. Stel jezelf open voor de maan op haar meest krachtige moment van haar cyclus. De volgende workshop is nog niet gepland.

Innerlijk kind trancereis

Tijdens deze trancereis neem ik je mee naar jouw innerlijk kind. Je krijgt de mogelijkheid contact te maken met jouw innerlijk kind, te luisteren, tegen jouw innerlijk kind te praten, onvoorwaardelijke liefde en geborgenheid te delen en jouw verbinding met jouw innerlijk kind te helen en te versterken.

Trancereis met krachtdieren

Tijdens deze trancereis kom je in contact met krachtdieren en spirits. Je leert wat krachtdieren en spirits zijn, hoe je ermee in contact kan komen en hoe je gebruikt kunt maken van de wijze lessen die ze met ons mensen delen wanneer we ernaar luisteren.

Spiritueel Buikdansen

Dansen, bewegen, je vrouwelijkheid versterken en (shakti) energie aanwakkeren en wellicht jouw kundalini laten ontwaken.. Tijdens deze workshops wordt je volledig in contact gebracht met je lichaam en jouw energie. Naast buikdansen wordt er tijdens deze workshop gebruik gemaakt van verschillende meditatie en ademhalingsoefeningen waardoor we goed kunnen werken vanuit onze vrouwelijke energie, deze kunnen opwekken en hierdoor nog vrijer kunnen bewegen. De workshop is voor vrouwen en door vrouwen gegeven en zeer toegankelijk. Het gaat niet om het perfect beoefenen van buikdansen maar om de reis naar jezelf, je vrouwelijkheid en om te leren het lichaam vrouwelijk en sierlijk te bewegen om zo shakti energie te laten stromen en wellicht jouw kundalini te laten ontwaken. Laat deze eeuwen oude techniek je helpen om jouw vrouwelijkheid te versterken en Shakti energie op te wekken. Vanaf 5 pers. Volgende workshops: 26 juli 2019 19.30-20.30 20 sept 2019 13 mrt 2020

Geef een workshop kado!

Ontzettend leuk om te krijgen en om te geven!
TOP
WhatsApp WhatsApp mij