Workshops

De workshops van The spirit of the goddess kunnen ook als groepsactiviteit geboekt worden. Neem contact op voor een prijsopgave.

Sound healing

Tijdens deze sessie worden er verschillende klanken geproduceerd, o.a. van klankschalen, een gong, oceandrums, rainsticks en sjamanen drums. Een Sound healing is een eeuwenoude healing methode/ ritueel wat in verschillende culturen is uitgevoerd en nu steeds vaker zijn weg terug vindt in onze maatschappij. De klanken en trillingen die vrijkomen hebben een directe toegang tot jouw ziel en creëren een helende energie waardoor je op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch niveau ontlading, ontspanning en heling kunt ontvangen en ervaren. Tijd en ruimte vervagen en je wordt een met het moment. Laat je meenemen op een helende reis over de golven van verschillende frequenties en dimensies. De data kun je vinden in onze agenda. Kosten: €20.

Vrouwencirkel

Tijdens de vrouwencirkel staat onze vrouwelijke energie centraal. Ieder van ons is een godin en een dochter van Pachamama en de maan en wanneer wij leren de godin in onszelf en in andere vrouwen te herkennen en te eren kunnen wij onszelf en onze voorouderlijnen helen en hobbels opruimen voor de vrouwen/ godinnen die na ons komen. De cirkel die gevormd wordt is een magische ruimte voor ons, voor vrouwen, onze baarmoeders en alles wat bij ons hoort en wat ons vrouw maakt. Tijdens de cirkel is er een moment van delen en luisteren, meditatie en heling, loslaten en opladen. De data kun je vinden in onze agenda. Kosten: €20.

Werken met de rode maan

In deze workshop leer je alles over de menstruatie cyclus, een levenscyclus die overal in de natuur te vinden is en gelijk is aan de cyclus van de maan en de seizoenen. Leer hoe je de verschillende fasen kunt gebruiken om, juist, kracht en balans te verkrijgen in jouw leven. O.a. ademwerk & meditaties, edelstenen & kruiden. De data kun je vinden in onze agenda.

Drumcirkel

In de drumcirkel krijg je de mogelijkheid zelf te drummen met een sjamanendrum en je te verbinden met de spirits. De drumcirkel is een magische ceremonie waarin je contact maakt met je ziel, ontspanning verkrijgt en de energie laat stromen. Tijd en ruimte vervagen op deze magische avond. Je mag zowel jouw eigen drum meenemen als een drum van ons lenen. De data kun je vinden in onze agenda. Kosten: €15 ( lenen drum + €5 ).

Innerlijk kind trancereis

Tijdens deze trancereis neem ik je mee naar jouw innerlijk kind. Je krijgt de mogelijkheid contact te maken met jouw innerlijk kind, te luisteren, tegen jouw innerlijk kind te praten, onvoorwaardelijke liefde en geborgenheid te delen en jouw verbinding met jouw innerlijk kind te helen en te versterken. De data kun je vinden in onze agenda.

Krachtdieren trancereis

Tijdens deze trancereis kom je in contact met krachtdieren en spirits. Je leert wat krachtdieren en spirits zijn, hoe je ermee in contact kan komen en hoe je gebruikt kunt maken van de wijze lessen die ze met ons mensen delen wanneer we ernaar luisteren. De data kun je vinden in onze agenda.

Chakra schilderen

De workshop chakra schilderen is een leuke en speelse manier om kennis te maken met de chakra’s, er meer informatie over te verkrijgen en/of een chakra die bij jou uit balans is terug in balans te brengen. Door actief bezig te zijn met het schilderen van het symbool van de chakra en te werken met de bijpassende kleuren wordt, door de trillingen die hierbij vrij komen, de chakra die jij hebt uitgekozen gereinigd, gevoed en terug in balans gebracht. Ben je geen ster in schilderen? Maak je geen zorgen. Aan de hand van een sjabloon die je gaat overtekenen op een schilderdoek ga je de chakra schilderen. Verf, doeken, kwasten etc. zijn allemaal bij de workshop in begrepen. De data kun je vinden in onze agenda.
TOP
WhatsApp WhatsApp mij