Cursus werken met de elementen

Tijdens deze cursus leer je op een praktische en magische manier te werken met de 4 elementen; aarde, water, vuur en lucht. Je leert handelingen en rituelen die je helpen je doelen te bereiken, jezelf beter te leren kennen en jouw dromen, wensen en intenties te realiseren. Ook helpt het werken met elementen om je omgeving en medemensen beter te begrijpen en je leven extra invulling te geven. Door te werken met de energie van de verschillende elementen kun je de balans in jezelf, situaties of omgevingen weer herstellen.

De cursus duurt 4 weken. Elke week behandelen we een ander element. Tijdens de cursusdag leer je hoe je met het element kunt werken en doen we een trancereis om kennis te maken met het element. Thuis ga je dan verder aan de slag met het element d.m.v. opdrachten, magie, dagboekvragen en/of tarotleggingen. Niks is verplicht. Je kiest dus zelf welke huiswerk opdracht je wilt doen en wat het beste bij je past. Hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe sterker je connectie met het element is.

Waaruit bestaat de cursus?

Elke week bestaat uit:

  • Theorie en een reader.
  • Een trancereis met het element
  • dagboekvragen
  • tarotlegging
  • Magie, kruiden & meer
  • 4 live cursusdagen

En na de cursus?

Na de cursus kun je praktisch met de verschillende elementen blijven werken. Je weet welk element dominant is bij jouw en welk element je minder ligt. Je weet hoe je elementen magie kunt beoefenen en hoe je de kracht van de elementen kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Wat zijn de kosten en de data?

De eerst volgende cursus is 7, 14, 21, 28 september om 19.30.
De kosten van de cursus zijn 115,00.

TOP
WhatsApp WhatsApp mij