Tarot reading

Tarot, een ‘’spel’’ waar iedereen wel eens van heeft gehoord. Het is een kaartendeck wat, in mijn ogen, helderheid geeft en een goed beeld kan schetsen van een bepaalde situatie of waar deze naartoe gaat wanneer de huidige situatie niet veranderd. Het is een methode om zelfkennis en inzichten te verkrijgen.

Tijdens een tarot legging kan ik je, aan de hand van de kaarten, coachen en tips geven waar het nodig is. Ook krijg je van de kaarten inzichten en handvatten die je verder kunnen helpen op je pad in het leven. Het is mogelijk om de sessie online via skype te doen maar het fijnst is 1 op 1 bij mij thuis. Je bent dan ook van harte welkom in mijn praktijk.

Tarot voorspelt niet de toekomst en neem het luchtig op. We proberen met de tarot de informatie en kennis om ons heen en uit het universum te vertalen maar er zijn altijd andere factoren die mee kunnen spelen wat zorgt dat we niet altijd alles kunnen (of willen) begrijpen.

Kosten:
30 euro voor 30 min.
50 euro voor een uur.

Deze sessie wordt alleen door Isabelle gegeven.

Tarot leertraject

Tijdens dit traject leer je werken met de tarot. We behandelen de grote arcana en de kleine. Ook leer je verschillende tarotleggingen en een persoonlijke band op te bouwen met de kaarten.

Kosten:
Losse les €55
Leertraject 4 sessies €200
Leertraject 8 sessies €395

Boek nu een tarot sessie!

Wij plannen dan zo snel mogelijk een sessie met je in.
TOP
WhatsApp WhatsApp mij