Spiritueel weekend

Spiritueel weekend

1x per jaar organiseren Jesse en ik ons spirituele weekend. Een weekend vol soul retrieval, reflectie, introspectie, bezinning, verbinding, contact met de bron, bewustzijn, heling, persoonlijke kracht en spirituele groei.

We verblijven in de sereniteit van een vrouwenklooster waar zowel mannen als vouwen welkom zijn om binnen de kloostermuren te verblijven. De liefdevolle, zuivere, helende, rustige en voedende energie van deze plek heeft ons laten besluiten spirituele weekenden te organiseren in deze krachtplaats.

Het weekend bestaat uit:

Intentie ceremonie, sound healings, workshop innerlijk kind werk, trancereis met krachtdieren, schaduwwerk ceremonie, ''Loslaten'' natuurwandeling, mannen & vrouwencirkel, ochtend yoga/meditaties met klanken en de eind ceremonie.

Het is niet verplicht om deel te nemen aan alle workshops. Je hebt dus alle vrijheid om te doen wat goed voelt en je terug te trekken wanneer dit nodig is.

Het spirituele weekend is een weekend waarin geen gebruik wordt gemaakt van plantmedicijnen. Tijdens het weekend leer je je eigen trancetoestand teweeg te brengen.

Het weekend start op de vrijdag om 16.00 en Zondag om 14.00 rijden we weer naar huis.

Kosten: 370€
Inbegrepen in de prijs: slaapplek, alle maaltijden, kruidenthee & kruidenwater, versnaperingen, alle sessies en workshops & het werkboek.

Zelf meenemen: beddengoed, een handdoek, Yoga mat, wandelschoenen en een pen.

Ga met ons mee op reis naar binnen, naar jezelf & naar jouw ware bron van innerlijke kracht.

Geef een spiritueel weekend kado!

Ontzettend leuk om te krijgen en om te geven!
TOP
WhatsApp WhatsApp mij