Sjamanistische trancereis

Tijdens deze trancereis reis je, via jouw Axis Mundi, naar de onder of bovenwereld onder begeleiding van de sjamanendrum.

De Axis mundi (wereldas) is de levensboom, de levende en symbolische verbinding tussen hemel en aarde, de boven en onderwereld. Van Maya mython tot siberisch sjamanisme wordt dit symbool gebruikt om verbinding te maken met de verschillende werelden maar ook vorm te geven aan deze verbinding.

Ook wij mensen kunnen als Axis mundi fungeren. Zo is onze kruin chakra de verbinding met de kosmos en onze wortelchakra die met de aarde. Wanneer wij volledig in balans zijn stroomt de energie van beide werelden door ons heen en zijn wij de perfecte verbinding van hemel en aarde en kunnen wij dus ook hemel op aarde brengen.

Tijdens de trancereis gaan wij via een Axis mundi reizen naar 1 van de werelden. Deze axis mundi kan de visualisatie van een boom zijn maar ook een toren of ander symbool wat jij hebt vooor de Axis Mundi.

De drum begeleid je bewustzijn om te gaan reizen in parallelle werelden. Wij zullen niet praten en alleen drummen. Je maakt je eigen reis, zonder dat wij ons hierbij bemoeien.

Voor sommige is deze trancereis wat moeilijker om te maken omdat wij geen ''kleur'' of thema geven aan de reis en je echt alles zelf moet doen. Wanneer je ervaring hebt met trancereizen en spiritualiteit kan dit een hele fijne manier van reizen zijn omdat je alles overlaat aan wat er op dat moment naar voren mag komen.

Regelmatig geven wij deze trancereis ook als groepssessie. Houdt hiervoor de agenda in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Tarief: €65
Duur: 60 minuten

Boek nu jouw trancereis!

Wij plannen zo snel mogelijk een sessie met je in.
TOP
WhatsApp WhatsApp mij