Isis Healing

Ik sta volledig in mijn kracht wanneer het geven en ontvangen van liefde in balans is, ik vertrouw op mijn intuitie en mijn vleugels niet vast zitten maar mij vrij laten vliegen. Ik heb dan een gevoel van veiligheid, dat er voor me gezorgd wordt en dat ik begeleid wordt vanaf boven. Het contact met mijn gidsen, spirits, engelen en andere energieën om mij heen is dan sterk en ik sta volledig in mijn spirituele kracht.

Helaas is dit niet altijd het geval en zorgt het gewone leven en mijn ‘’menszijn’’ ervoor dat ik af en toe dit stukje van mijzelf kwijtraak of het even niet kan vinden. Ook is dit deel van mij een soort ‘’pandora’s box’’ waar ik een hele tijd van mijn leven naar opzoek ben geweest en waarvan ik elke dag en waarschijnlijk mijn hele leven lang stukjes van zal vinden en krijgen.

De Isis healing is een healing waarin ik mij verbind met de krachtige energie van de Egyptische godin Isis, een godin waar ik graag mee werk. Isis is de godin van de liefde, magie, vruchtbaarheid, heling & genezing. Ook is zij voor de oude Egyptenaren een moeder godin geweest, vergelijkbaar met Maria uit het christendom.

Tijdens deze healing is de focus op de bovenste 4 chakra’s; hartchakra, keelchakra, 3e oog chakra en de kruin chakra. Deze chakra’s worden de hogere chakra’s genoemd en hebben o.a. te maken met liefde, intuïtie, communicatie en het hogere weten. Wanneer we mediteren zijn we voornamelijk met de bovenste chakra’s bezig.

Gedurende de healing maak ik gebruik van mijn klankschalen, edelstenen, aromatherapie, reiki, gezicht en hoofd massage om jou op verschillende levels te verbinden met deze bovenste chakra’s en je vertrouwen te geven in je spiritualiteit en intuitie.

De Isis healing kan jou helpen:

  • De bovenste 4 chakra’s te reinigen en te versterken
  • Intuitie te vergroten
  • Rust te verkrijgen
  • Spiritueel te groeien
  • Contact te maken met je hogere zelf
  • Rust te ervaren
  • Je ‘’vleugels’’ te helen & uit te spreiden
  • Contact te maken met de energie van de Egyptische godin Isis

Geef deze behandeling kado!

Ontzettend leuk om te krijgen en om te geven!
TOP
WhatsApp WhatsApp mij