Trancereis innerlijkkind

Tijdens deze trancereis innerlijkkind ga je afdalen naar jouw innerlijkkind waardoor je met hem/haar kunt verbinden en communiceren.

Ieder mens heeft een innerlijkkind en deze wordt gevormd op het moment dat je in de baarmoeder van je moeder zit en in de kinderlijke jaren. Het is de fundering voor wie je bent als mens. De kinderjaren vormen je als mens en deze vorming is in je volwassen leven, bewust en/of onbewust, duidelijk aanwezig.

Wanneer je aan de slag gaat met je innerlijkkind ga je aannames of overtuigingen, die je in je kinderjaren hebt opgedaan, onderzoeken. Je gaat ervaren hoe je je als kind voelde> Werd je gehoord en gezien? Mocht je zijn wie je was? Wat heb je jezelf aangeleerd om leuk gevonden te worden? Wat zijn de overlevingstechnieken die je jezelf hebt aangeleerd in je jeugd?

Ook ga je jouw innerlijkkind liefhebben als je eigen kind. Je geeft het de aandacht die het nodig heeft. Je luistert, vraagt, laat het kind er zijn en velt geen oordeel over hoe het kind zich voelt.

Door het contact met je innerlijkkind aan te gaan heel je stukken die in in jouw volwassen mens zitten. Je gaat meer van jezelf houden, jezelf beter begrijpen en meer waardering krijgen voor wie je bent. Ook kun je het onderliggende probleem van patronen en verslavingen gaan inzien waardoor het makkelijker wordt om ermee te stoppen.

Alles begint bij bewustzijn en teruggaan naar jouw bewustzijn als kind, en hoe je je toen voelde, zorg voor grote positieve veranderingen in jouw leven vandaag de dag.

Wanneer je je innerlijkkind heelt help je jezelf als mens weer in verbinding komen met je hogere zelf en het soevereine heilige en goddelijke mens dat je bent.

Regelmatig geven wij een innerlijkkind trancereis ook als groepssessie. Houdt hiervoor de agenda in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Tarief trancereis innerlijkkind: €65
Duur: 60 minuten

Boek nu jouw trancereis!

Wij plannen zo snel mogelijk een sessie met je in.
TOP
WhatsApp WhatsApp mij