Huisreiniging

Het kan zijn dat je voel dat je huis een energetische reiniging nodig heeft. Soms kan je huis druk, onrustig, uit balans of niet prettig aanvoelen. Energie is overal, ook ongewenste energie, en kan zich opslaan in je huis en haard.

Tijdens een huisreiniging kom ik, Isabelle, bij jouw thuis om je huis energetisch te reinigen. Ook kan ik de bewoners van het huis energetisch reinigen.
Ik maak bij het reinigen gebruik van de 4 elementen. Naast de reiniging zal ik het huis en de bewoners, wanneer gewenst, ook zegenen. Zegenen houdt in dat ik extra positieve energie toevoeg.

Een huisreiniging is prettig wanneer je een nieuw huis hebt, een zware periode achter de rug hebt, je huis onrustig en niet prettig aanvoelt of wanneer je wilt dat je huis lichtere en harmonieuzere energie uitstraalt.

Het verzorgen van een huisreiniging en het zegenen van het huis heb ik geleerd in mijn langdurige opleiding tot hoger priesteres. Mijn eigen huis, mijzelf, en mijn gezinsleden reinig ik ook regelmatig.

Mensen, plekken en voorwerpen nemen energie in zich op. Als deze energie niet regelmatig gereinigd wordt stapelt deze energie op en kan het zwaard en vermoeiend gaan aanvoelen. Energie zit opgeslagen in het aura maar ook in je lichaam, en voorwerpen.

energetisch reinigen kun je op verschillende manier doen, zoals boven beschreven met de 4 elementen maar ook aan de hand van b.v. een auraspray. Deze reinigende auraspray kun je aanschaffen bij mij in de praktijk, tijdens workshops en ceremonies en terugvinden in de webshop.

Heb je vragen over de huisreiniging?
Neem contact met ons op.

Kosten:
€70 voor 60 minuten (Excl. reiskosten buiten Zoetermeer).

Boek nu de huisreiniging!

Wij plannen zo snel mogelijk een sessie met je in.
TOP
WhatsApp WhatsApp mij