Gaia healing

Een goede gronding en verbinding met de aarde is voor mij een van de belangrijkste dingen in m’n leven. Wanneer ik niet goed gegrond of geaard ben komen alle prikkels van buiten af nog harder binnen, ben ik (vaak) al m’n spullen kwijt, gaat m’n energie alle kanten op en kan ik net een kip zonder kop lijken en ben ik veel minder stabiel, beschermd en zeker van mijzelf. Pas als ik goed in mijn lichaam zit, verbinding heb met de aarde, in m’n buik adem en werk vanuit m’n eerste 3 chakra’s voel ik mij krachtig, sterk en rustig. Vandaar dat ik de Gaia healing ben gestart, om jouw te helpen in die aardse kracht te komen staan.

De Gaia healing is een healing die volledig geïnspireerd is op de moeder godin Gaia die vele namen kent zoals o.a. moeder aarde en Patchamama.

Ik heb deze healing ontworpen omdat ik merk dat goede gronding, bewustwording van de aardse chakra’s, de buik en emotie aandachtspunten zijn, vooral voor sensitieve, empathische en hoog gevoelige mensen.

Tijdens deze healing verbind ik mij met de energie van deze aardse godin en ben ik gefocust op de 1e drie chakra’s (aardse chakra’s) en het gronden van jouw lichaam en geest.

Gedurende de healing maak ik gebruik van mijn Sjamanendrum, edelstenen, aromatherapie, reiki & voetmassage om jou op verschillende levels te aarden, te reinigen en op te laden.

Deze healing is zeer geschikt voor hoog gevoelige en spirituele mensen die moeite hebben te aarden, minder contact hebben met de aarde dan met het universum, last hebben van koude voeten en onrust, die aan de slag willen met de eerste 3 chakra’s en wanneer je merkt dat je niet helemaal ‘’in je lichaam’’ zit.

De Gaia healing kan jou helpen:

  • Te aarden
  • Goed in je lichaam te gaan zitten
  • In je eigen kracht te staan
  • De 1e drie chakra’s te reinigen en op te laden
  • Negatieve energie los te laten
  • Dieper in de buik te ademen
  • Contact te maken met Gaia, moeder aarde
  • Op te laden door de energie van de aarde

Geef deze behandeling kado!

Ontzettend leuk om te krijgen en om te geven!
TOP
WhatsApp WhatsApp mij