Baby/kindermassage

Hoge spierspanning en een te actief brein zorgen ervoor dat een kind niet goed kan ontspannen en spanningen en stress niet kan loslaten. Hierdoor worden kinderen druk, onrustig, gespannen, het lichaam raakt uit balans en kunnen ze vaak ook 's nachts minder goed slapen.

Massage biedt hiervoor de oplossing!

Door middel van massage verlaag ik zelf de spierspanning van het kind, breng ik het kind door middel van verschillende technieken weer in balans en zorg ik dat het kind kan ontspannen en stress los kan laten.
De kindermassages worden over de kleding heen gegeven mits we een ander behandel plan creëren.

Naast de kindermassage is ook babymassage mogelijk.
Babymassage helpt een kindje vertrouwen te krijgen en contact te maken met het eigen lichaam. Ook heeft babymassage een aardende werking en zorgt het voor ontspanning.
Je komt samen met je kindje en kijkt mee hoe jouw baby gemasseerd wordt. Hierna heb je handvatten om zelf thuis door te gaan met de babymassage. Hoe vaker je babymassage doet, als ouder, hoe beter.

De kindermassage kan uitgebreid worden met reiki, ademhalingsoefeningen en de vorm van een kidshealing aannemen. Kijk bij kidshealing in het menu voor meer info!

Ik heb jaren ervaring met Autisme. Schroom dus niet om contact op te zoeken voor kids met autisme.

Kosten: €35
Duur: 30 minuten

Geef deze behandeling kado!

Ontzettend leuk om te krijgen en om te geven!
TOP
WhatsApp WhatsApp mij