Over ons

Over Isabelle

Van jongs af aan ben ik al bezig met spiritualiteit. Mijn hoog gevoeligheid heeft er voor gezorgd dat ik in mijn pubertijd, en de jaren hierna, heb moeten leren om te gaan met mijzelf, met de dingen die ik heb meegemaakt en met de energieën om mij heen.

Ik heb verschillende methoden hiervoor uitgeprobeerd op spiritueel en regulier gebied. Zo heb/ben ik sessies ondergaan in innerlijk kind therapie, cognitieve gedragspsychologie, hypnotherapie en gezinsopstellingen. Ook heb ik verschillende mediums, astrologes, sjamanen en andere energetische healers bezocht om me te helpen een balans te vinden in mijzelf en om te leren gaan met mijn spiritualiteit en overgevoeligheid.

Het is voor mij erg belangrijk en noodzakelijk geweest dat ik met mijzelf aan de slag ging. Rond mijn achttiende was ik mijzelf zo ontzettend kwijt, ging ik gebukt onder een depressie en zag ik het nut van het leven niet meer in.

Alles gebeurt met een rede en ik had deze periode, en de periodes hiervoor, nodig om mijzelf te gaan vinden in dit leven en om in mijn eigen kracht te komen staan. Ik begon te leren om mijzelf lief, mijzelf serieus te nemen en respect te hebben voor wat ik voel, denk, zie, hoor en weet.

Ik denk dat het onze taak is als mens op aarde om jezelf te leren kennen, om trauma’s uit dit leven ( en vorige levens ) te  helen, jezelf te ontdoen van conditioneringen en aangeleerd gedrag en blokkades op psychologisch, fysiek, energetisch en emotioneel gebied op te lossen zodat je uiteindelijk komt bij je ware zelf, de kern van wie je bent en je ziel.

Op dit moment sta ik midden in mijn leven en probeer ik alle kansen te benutten, optimaal te genieten en zo positief mogelijk te creëren.
Ik ben een echte levensgenieter en optimist, wellicht doordat ik weet hoe kostbaar en prachtig het leven kan zijn en weet dat je zelf uiteindelijk de schepper bent van jouw wereld en jouw realiteit.

Met mijn realistische kijk op het leven en mijn spirituele geaardheid heb ik voor mijzelf een manier gevonden om goed geaard in de wereld te staan & heb ik een balans gevonden tussen de maatschappij waarin we leven en mijn innerlijke wereld.

Op mijn 21ste heb ik een Yoga docenten opleiding afgerond van Sivananda yoga en ben ik mijn eigen school begonnen, Atmajyoti Yoga, waarin ik verschillende vormen yoga geef waaronder kinderyoga, yoga nidra, meditatie & hatha yoga. Ook geef ik les in allerlei vertakkingen van yoga zoals Yin & Vinyasa yoga.

Naast Yoga heb ik ook diploma’s gehaald in edelsteentherapie, massage, kruidengeneeskunde, coaching, magnetiseren, reiki, tarot & numerologie en ben ik een beoefenaar van astrologie en sjamanisme.

Na een 4 jarige wicca opleiding bij mijn lerares Suus ben ik dit jaar ingewijd als Hoge priesteres van de Godin in Glastonbury. Ik heb hierbij gekozen me voornamelijk te wijden aan de Egyptische godinnen Sekhmet, Bast en Isis.

Nu voelt het alsof ik een nieuwe periode inga, een nieuwe ronde. Ik heb hard gewerkt om mijzelf te vinden en ik mijn kracht komen te staan. Ik heb mijn wens gerealiseerd om een Yoga school te hebben waarmee ik mijzelf volledig kan onderhouden en mijn droom om priesteres te worden van de godin.

Ik heb moeten leren om van mijzelf te houden, in mijn kracht te durven staan en mijn innerlijke wereld serieus te nemen en nu wil ik mensen ondersteunen om dit, op hun eigen manier, te bereiken.

Met The spirit of the goddess wil ik mensen helpen zichzelf te vinden, hun zelfliefde te vergroten en te helpen in hun eigen kracht te komen staan. Door middel van verschillende manieren, technieken en stromingen aan te bieden wil ik jou ondersteunen op de zoektocht naar jezelf en te onderzoeken welke methodes het beste bij jou passen.

Waarom The spirit of the goddess? Omdat Gaia onze moeder is, moeder aarde is ons thuis. Zij is de godin en goddelijke kracht die onze voeten elke dag weer draagt, onze lichamen voedt en onze ziel, samen met al haar creaties en energieën, de mogelijkheid geeft te helen.

Ik hoop je snel te ontmoeten tijdens een viering, groepsles, workshop, behandeling of in de online Coven.

Veel liefs & Blessed be,

Isabelle

TOP
WhatsApp WhatsApp mij